Här kommer påskmaten
Jag är inte mycket för påskmat i och med att jag inte gillar kallrökt/gravad lax, gräddfil, creme fraiche, rom, sill, majonäs, kaviar... You name it. Men här, mina damer och herrar, är faktiskt en påsklunch jag blev riktigt nöjd med. Min helt egenlagade! Okej, mamma skalade fem ägg, för skalet på dom ville inte lossna, men utöver det gjorde jag allt förutom att slakta lammet! Och gästerna satt sedan och åmade sig att de ätit för mycket, och gick sedan för att ta en bit till. Jag tar det som ett bra tecken.
Silltårta, smörgåstårtbakelser, smörgåstårtbakelserLCHF, ägghalvor, lax-/skagen-/skinkavitlök-/kräftorörter-rullar, laxspett, grönskaksspett, laxmajonäsbruschetta, fruktpåskspett, marsipan-placeringsskyltar i choklad, västerbottenostpaj, lammstek och cheddar and garlic bisquits a la red lobster var vad som serverades. Och det var bara till lunch!
Vem vill komma nästa påsk? ;D