Jag gillar att improvisera
Här är matlagning a la jag från dom senaste dagarna. "Pizzorna" improviserade jag ihop till min bror igår eftersom jag inte skulle äta hemma, och tunnbrödet gick ut så jag ville använda upp det. Vem säger att man inte kan göra pizzor på tunnbröd? Precis. Sen lite tomatsås, salami, bacon och skinka på det och avtoppat med cheddar och ementalerost samt oregano. Hur det smakade får vi aldrig veta, men han åt upp i stort sett allt så det låter ju lovande.
Resten är min påskrestdag-middag. Jag hatar rökt lax, creme fraiche, rom osv så jag slängde ihop en lite improviserad paj till dom andra. And they liked it! Gjorde också små förrätter som ni ser samt en "räk-sallad". Det är roligt att göra paj, speciellt till andra, för då kan man ha i äcklig skit (som dom gillar ofc..) utan att behöva bry sig om att man själv inte vill ha. Ibland får jag mina små snilleblixtar!